Wie zijn wij

Het borstvoeding begeleiding pakket is in 2011 door MAKIBO ontwikkeld op basis van kennis en ervaring met moeder en kind. MAKIBO is ervan overtuigd dat een grotere bereikbaarheid van het BBP een bijdrage levert aan de volksgezondheid.

Opname van het BBP in het zorgpakket zal een invulling zijn van WHO streven een zo groot mogelijk aantal kinderen de 1e 6 maanden met exclusief borstvoeding groot te brengen. Met name de één- op- één begeleiding vanaf de zwangerschap tot en met de terugkeer in het arbeidsproces is van evident belang.

De kennis komt voort uit de gevolgde opleiding aan de Hogeschool Utrecht en de jarenlange ervaring op het gebied van lactatiekunde. Deze is opgedaan in onze eigen vrijgevestigde lactatiekundige praktijken  NOP in Ens en  "De Pure Basis" in Oranjewoud.

We zijn een gezonde organisatie met een overzichtelijk aantal enthousiaste professionele vrijgevestigde lactatiekundigen IBCLC. Tevens zijn wij persoonlijk in onze benadering naar zowel de cliënt als de lactatiekundigen.

Ons motto is  ... Zorg voor de toekomst!

Anna Postma  IBCLC & Mirjam van den Heuvel IBCLC


twitterbutton.nl
Home       Contact      Links        Login